Βρίσκεστε εδώ:
Στήλες > La Maison

Γράμματα παντού...

Ας ξεφύγουμε λίγο από τη κλασσική πλήν όμορφη εικόνα του χώρου μας και ας δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τους τοίχους μας να διαφέρουν από τους τοίχους όλων των άλλων σπιτιών.

letter decoration

Πάρε φελιζόλ όχι μεγάλου πάχους (2,5-3,0 εκατοστά) και σχεδίασε πάνω του με ένα μολύβι γράμματα ή σχέδια και με πολύ προσοχή κόψε με το κοπίδι πάνω στις γραμμές. Αν το κοπίδι είναι σε καλή κατάσταση το λεπτό φελιζόλ κόβεται πανεύκολα.

Στη συνέχεια μπορείς είτε με σπρέι να βάψεις τα κομμάτια που έκοψες (παντα σε εξωτερικούς χώρους...), είτε με λεπτό χαρτόνι από βιβλιοπωλείο το οποίο βγαίνει με διάφορα σχέδια και χρώματα.

Επίσης στα χρωματοπωλεία υπάρχουν φοβερά χρώματα σε σπρέι που δεν μπορείς να φανταστείς! Δοκίμασε ανεπιφύλακτα το χρυσό!

letter decoration

Δεν είναι ανάγκη να γεμίσεις όλους τους τοίχους σου με γράμματα... διάλεξε εσύ τον χώρο που θέλεις να αναδείξεις και αυτό θα είναι αρκετό... Η πολυχρωμία θα φωτίσει το δωμάτιο και θα αναδείξει τη stylish εκδοχή του..

DIY λοιπόν και καλή επιτυχία!

πηγή:  http://www.shelterness.com

share this Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Twitter_______________________________________________________________________________________

 

Ραδιόφωνο - Αντίκα

Συνεχίζοντας στο ''κλασσικό'' ή ''νεοκλασσικό'' μοτιβό της ένδυσης του σπιτιού μας με κάποια αντικείμενα προτείνω να κάνετε μια βόλτα τη Κυριακή στο Μοναστηράκι. Υπάρχουν καταπληκτικά μαγαζιά με φοβερές αντίκες.

Καλά δεν είπα να πάρεις το τελευταίο φωτιστικό , με λουλούδια να κρέμονται και πολύχρωμα κρυσταλλάκια αλλά μπορείς να πάρεις ένα πολύ ωραίο ράδιο αν βέβαια ο χώρος σου συνάδει με την έννοια vintage...

αντίκα ράδιο

αντίκα ράδιο

Σε κάποια έχουν γίνει και παρεμβάσεις για να παίζουν cd! Eνώ κάποια άλλα παίζουν τους παλιούς 45άριδες δίσκους! Αναμφισβήτητα προκαλεί και ταυτόχρονα ομορφαίνει τον χώρο σου. Ποτέ μη το δεις σαν κάτι που θα το χρησιμοποιήσεις... Δες το απλά σαν ένα εικαστικό αντικείμενο...

Οι τιμές που παίζουν είναι απο 59,00euro εως 100,00...

Δες εδώ!

 

share this Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Twitter

_______________________________________________________________________________________

Banker Lamp, φωτιστικό από μια άλλη εποχή.

 

banker lamp

Όλοι το έχουμε δει σε ταινίες εποχής ή και σε ακόμη πιο πρόσφατες που θέλουν να περάσουν ένα ύφος χλιδάτης αρχιτεκτονικής χώρου μέσα σε ''ζεστά'' γραφεία που χαρακτηρίζονται από σκούρο χρώμα ξύλου.

Νομίζω ότι το συγκεριμένο φωτιστικό προσδίδει όχι μόνο μια αίσθηση υπεροχής αλλά και μια ανεξήγητη ηρεμία στο σπίτι.

Και ποιός δεν θα ήθελε τον φωτισμό του πάνω στα βιβλία του γραφείου του ή ακόμη και σε ένα μικρό τραπεζάκι. Πολλοί θα πουν πως είναι κλασσικό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένα είδος φωτιστικού που δεν θα αφήσει αμέτοχους τους καλεσμένους σας και σίγουρα θα σας ρωτήσουν που το βρήκατε.

Και επειδή το κλασσικό δεν ''ταιριάζει'' σε όλους τους χώρους το banker lamp προσφέρεται και σε άλλους χρωματικούς συνδιασμούς από αυτό που όλοι έχουμε ταυτίσει στο μυαλό μας.

banker lamp banker lamp

Και όχι , δεν κοστίζει μια περιουσία. Αν δεν έχεις ήδη, φτιάξε έναν λογαριασμό στο ebay και παρηγγειλέ το. Θα σου κοστίσει από 79,00€. Πρόσεξε γιατί δεν έρχονται όλα στην Ελλάδα.

Επίσης θα βρείς και άλλα καταπληκτικά με βιτρό ή με αλουμίνιο χωρίς να χάνουν όμως το όλο ιδιαίτερο στυλ τους.

Δες μερικά link :

banker lamp

banker lamp


share this Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Twitter

back | top