Γεύσεις

video youtube

 

 

travel in maroko gocheapandchic.gr

 

 

tech gocheapandchic.gr

 

 

theia lab gocheapandchic.gr

Θεσσαλονίκη

 

 

Βυζαντινό restaurant - Aethrion Lounge - Hilton

hilton

Δύο μοναδικοί χώροι σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο που συνδιάζει γαστρονομία και... αγορές...

περισσότερα

DaVinci All Day Cafe-Bar-Restaurant

da vinci restaurant

Το all day café bar restaurant «da vinci» στην Αγία Παρασκευή, δεν είναι μόνο γνωστό για την ποιότητά του στις γεύσεις και στο καφέ του αλλά και για τις τιμές του.

περισσότερα

Τα Ψαράκια

Τα ψαράκια εστιατόριο

Ένας μοντέρνος χώρος, με μια κουζίνα γεμάτη θαλασσινές προτάσεις και εξαιρετικές πρώτες ύλες, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό.

περισσότερα

Grande Bretagne & GB Corner

μεγάλη βρετάνια restaurant

Ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας στη πλατεία Συντάγματος, πίσω από τις πόρτες του Μεγάλη Βρετάνια βρίσκεται η απόλυτη χλιδή άρρηκτα δεμένη με την ηρεμία και τη χαλαρότητα που της αρμόζει. Όλα αυτά παντρεύονται με υπέροχα εδέσματα και ναι ,σε προσιτές τιμές.

περισσότερα

Restaurant Matsuhisa -Astir Palace

Restaurant Matsuhisa -Astir Palace

Εάν θέλεις να νιώσεις ότι είσαι εκτός Αττικής , για να μη φανώ υπερβολική και πω εκτός Ελλάδας , να πάρεις τον/την σύντροφό σου  και να πας στο mathuhisa.περισσότερα

OLIVE GARDEN Restaurant & Bar

hotel titania roof gardenΈνας φιλόξενος χώρος, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό

περισσότερα

Cafe bar restaurant Pierone

Cafe bar restaurant Pierone Μαρίνα Φλοίσβου

Μία ολόκληρη μέρα στον πολυχώρο PierOne! Μέσα στη μαρίνα του Φλοίσβου, που παραπέμπει σε αντίστοιχη της Γαλλικής Ριβιέρας, ο μοναδικός πολυχώρος του PierΟne σας περιμένει για να σας υποδεχτεί όλες τις ώρες.

περισσότερα

Restaurant Milos

Restaurant Milos hilton athens

Στο εστιατόριο Milos,  το οποίο φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Hilton , το μενού ανά άτομο είναι 25 €  Μόνο αν το επισκεφτεί κάποιος θα καταλάβει  πως  η ποιότητα του χώρου συνδιάζεται άψογα με την γαστρονομική μαεστρία .

περισσότερα

 

back | top | next