Βρίσκεστε εδώ:
Καφέ > Gazoline

john


Gasoline Γκάζι

Σπιρτόζικοι freestyle ρυθμοί δυναμιτίζουν το κέφι στο καφέ - μπαρ Gasoline, το οποίο ανοίγει από το πρωί και μεταμορφώνεται ανάλογα με την ώρα και τις διαθέσεις του καιρού και της παρέας.

Μόλις 47 βήματα από το μετρό Κεραμεικού, ένα στέκι ζωντανό! Ανοικτά από τις 10:00 το πρωί με πολλές ποικιλίες καφέ, σοκολάτας, γλυκών, snacks. Τα μεσημέρια,  χαλαρά με τάβλι και πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, θα σε οδηγήσουν σε ένα ξεχωριστό βράδυ με μουσικές επιλογές από όλες τις δεκαετίες, ενημερωμένη κάβα και πρωτότυπα cocktails. 


Ταξινομημένα με τη βάση που προτιμάτε διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στο χαρακτήρα σας ή, για τους πιο παραδοσιακούς, επιλέξτε μια από τις διάφορες ετικέτες μπύρας, premium vodka, malt whiskey, tequila και  ρούμι από όλες τις γωνιές του κόσμου. Όποιος αναζητά έναν προορισμό με ασυνήθηστες  και εκλεκτικές προτάσεις ποτού, το Gasoline είναι το σημείο αναφοράς του.

gasoline cafe bar Γκάζι Αθήνα

20% off σε όλες τις τιμές του καταλόγους για φοιτητές, άνεργους και πολυτέκνους! (Απαραίτητη η επίδειξη του φοιτ. πάσου, κάρτας ανεργίας ή κάρτας πολυτέκνου αντίστοιχα)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Γαργηττίων 23A
ΠΕΡΙΟΧΗ
Γκάζι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210-34.69.396 /  6947153303


share this Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Twitter

back | top