Βρίσκεστε εδώ:
Στήλες > Chic People

Hugh Jackman

Hugh Jackman

Ο Χιου Τζάκμαν (αγγλικά: Hugh Jackman), γεννημένος στις 12 Οκτωβρίου του 1968, είναι Αυστραλός ηθοποιός, κυρίως διάσημος για τη δουλειά του σε μεγάλες, εμπορικές παραγωγές του Χόλυγουντ όπως η τριλογία X-Men και το Βαν Χέλσινγκ αλλά και σε μικρότερες, πιο «εγκεφαλικές» όπως το The Prestige και Η Πηγή της Ζωής.

hugh jackman

Είναι παντρεμένος από το 1996 με την κατά δώδεκα χρόνια μεγαλύτερή του Αυστραλή ηθοποιό και σκηνοθέτη Ντέμπορα-Λι Φαρνές και μαζί έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά: τον Όσκαρ Μαξιμίλιαν (γεννημένος στις 15 Μαϊου του 2000) και την Άβα Έλιοτ (γεννημένη στις 10 Ιουνίου του 2005).

huge jackman huge jackman

Ψηφιζόταν από το αμερικάνικο περιοδικό People ως ένας από τους 50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο επί πέντε συναπτά έτη (2000-2004). Το ίδιο περιοδικό τον συμπεριέλαβε το 2007 στη λίστα του με τα πιο σέξυ και καλογυμνασμένα αντρικά σώματα του Χόλιγουντ.

huge jackman

Το 2006, ο Σύλλογος Πλαστικών Χειρουργών της Καλιφόρνια ανακύρηξε το Χιου Τζάκμαν πρότυπο της ιδανικής αντρικής ομορφιάς.

Το 2008, έπειτα από μια online ψηφοφορία που διεξήχθη στην Αυστραλία, οι συμπατριώτες του ανέδειξαν το Χιου Τζάκμαν ως τον πιο σέξυ σταρ της χώρας τους, με ποσοστό πάνω από 60%. Ακολούθησε δεύτερος ο Χιθ Λέτζερ με ποσοστό 11%.

huge jackman

Πριν γίνει ηθοποιός, ο Χιου εργάστηκε ως κλόουν σε παιδικά πάρτι, έκανε νυχτερινές βάρδιες σε βενζινάδικο της Shell και δούλεψε για κάποιο διάστημα σε γυμναστήριο.

Σε κάθε του εμφάνιση για το ντύσιμό του μιλούν όλα τα περιοδικά...και ειδικά όταν εμφανίζεται με τα παιδιά του…μιλούν και τα περιοδικά και οι γυναίκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

huge jackman

huge jackman

Πηγή : http://el.wikipedia.org

share this Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Twitter

back | top | next